sâmbătă, 26 ianuarie 2013

Praz cu masline si carne de porc

Am folosit:
  • 2 fire mari de praz
  • 100 g. masline
  • 6 felii muschi de porc
  • 2 linguri faina
  • 1 cub concentrat de legume
  • pasta de rosii
  • foi de dafin
  • sare, vegeta

 Cum am procedat:
- am curatat si taiat prazul rondele




- am taiat carnea in bucati mai mici si am calit-o in putin ulei
- dupa cca 10 min, am adaugat 1 pahar de apa, foile de dafin, cubul Maggi, sare si vegeta
- am lasat sa fiarba 20 min, dupa care am adaugat prazul si am mai turnat un pahar de apa
*se scot frunzele de dafin (altfel gustul devine cam amar)
- dupa 15 min. am adaugat maslinele, pasta de rosii (cam 3 linguri mari) si un pahar cu apa
- am lasat sa fiarba inca un sfert de ora; adaugam sare dupa gust
POFTA BUNA!







Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu