duminică, 27 ianuarie 2013

Crenvusti "Altfel"

Ieri seara am avut chef sa incerc ceva mai diferit. Cumparasem de la Kaufland niste crenvusti foarte aratosi :) dar voiam...altceva. Mi-am amintit de aceasta reteta (http://www.edithskitchen.ro/2012/01/cremwusti-umpluti.html) si am adaptat-o putin, conform preferintelor mele.

Crenvustii chiar au fost "altfel", iar gustul a fost foarte bun. Nu a durat mult sa ii fac, iar rezultatul a meritat. Au mers foarte bine cu niste castraveti murati; la vara ii voi savura alaturi de o salata cu rosii si castraveti.

Am folosit:
  • 6 crenvusti mai lungi (preferabil de porc - taietura rezista mai bine)
  • cascaval ras
  • ketchup 
  • sunca (6 felii subtiri)
  • scobitori
Cum am procedat:
- am taiat pe lungime crenvustii, nedespicandu-i de tot

- am uns interiorul fiecaruia cu ketchup si am presarat cascaval ras inauntru
*merge atat cu ketchup dulce, cat si cu cel picant
*eu am folosit Emmentaler ras
- am infasurat fiecare crenvusti cu o felie de sunca la mijloc si le-am prins cu scobitori
- am lasat crenvustii la cuptor intr-o tava pentru aprox 10 minute
*puneti hartie de copt in tava, veti spala mai putin :)
POFTA BUNA!







Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu