Crenvustii chiar au fost "altfel", iar gustul a fost foarte bun. Nu a durat mult sa ii fac, iar rezultatul a meritat. Au mers foarte bine cu niste castraveti murati; la vara ii voi savura alaturi de o salata cu rosii si castraveti.
Am folosit:
- 6 crenvusti mai lungi (preferabil de porc - taietura rezista mai bine)
- cascaval ras
- ketchup
- sunca (6 felii subtiri)
- scobitori
- am taiat pe lungime crenvustii, nedespicandu-i de tot
- am uns interiorul fiecaruia cu ketchup si am presarat cascaval ras inauntru
*merge atat cu ketchup dulce, cat si cu cel picant
*eu am folosit Emmentaler ras
- am infasurat fiecare crenvusti cu o felie de sunca la mijloc si le-am prins cu scobitori
- am lasat crenvustii la cuptor intr-o tava pentru aprox 10 minute
*puneti hartie de copt in tava, veti spala mai putin :)
POFTA BUNA!
Niciun comentariu:
Trimiteți un comentariu