luni, 8 iulie 2013

Tarta cu pui

Saptamana trecuta am continuat experimentele culinare si am ajuns la o reteta de tarta cu pui, cel putin asa am denumit-o eu. Gustul mi-a depasit asteptarile, e foarte consistenta si merge de minune cu niste rosii langa sau cu o salata.

Am folosit:
  • o caserola carne de pui tocata (a mea a avut aprox 700 g.)
  • 1 iaurt cu 0.2% grasime (eu ma impac foarte bine cu Olympus)
  • 250 g branza Lacteea
  • 1 sau 2 fire ceapa verde
  • 2 catei usturoi
  • 1 lingura marar tocat
  • sare, piper, oregano, rozmarin (si/sau orice alt condiment va place)






 Cum am procedat:


- am prajit carnea aprox 5 minute intr-o tigaie teflon (fara ulei)





- am adaugat sare si piper, am acoperit-o cu un capac si am lasat-o asa pentru 20 minute






- se stinge apoi focul, se pune restul condimentelor, se acopera din nou si se lasa deoparte

- intre timp pornim cuptorul si il lasam la incalzit pentru cateva minute

- se bat ouale, adaugam branza, iaurtul, ceapa tocata fin, usturoiul feliat si mararul, iar la final carnea; amestecam bine totul






- pui compozitia intr-un vas de yena care merge la cuptor pentru circa 30 minute







POFTA BUNA!



Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu