Am folosit:
- o caserola carne de pui tocata (a mea a avut aprox 700 g.)
- 1 iaurt cu 0.2% grasime (eu ma impac foarte bine cu Olympus)
- 250 g branza Lacteea
- 1 sau 2 fire ceapa verde
- 2 catei usturoi
- 1 lingura marar tocat
- sare, piper, oregano, rozmarin (si/sau orice alt condiment va place)
Cum am procedat:
- am prajit carnea aprox 5 minute intr-o tigaie teflon (fara ulei)
- am adaugat sare si piper, am acoperit-o cu un capac si am lasat-o asa pentru 20 minute
- se stinge apoi focul, se pune restul condimentelor, se acopera din nou si se lasa deoparte
- intre timp pornim cuptorul si il lasam la incalzit pentru cateva minute
- se bat ouale, adaugam branza, iaurtul, ceapa tocata fin, usturoiul feliat si mararul, iar la final carnea; amestecam bine totul
- pui compozitia intr-un vas de yena care merge la cuptor pentru circa 30 minute
POFTA BUNA!
Niciun comentariu:
Trimiteți un comentariu