O reteta potrivita pentru o zi de duminica. Are insa un dezavantaj: tava care intra la cuptor nu se va spala prea usor... Gustul insa merita efortul.
Ai nevoie de:
- 1 vanata mare
- felii subtiri de piept de pui
- suc de rosii (cam o cana)
- 2 oua
- 2 linguri smantana
- sare, piper
Cum se face:
- taiem vanata rondele, punem sare pe ele si le lasam la scurs pt 15 min
- intre timp taiem pieptul de pui in felii subtiri
- batem cele 2 oua cu smantana
- incepem asamblarea intr-un vas de yena uns cu putin unt in prealabil: un strat de rondele de vinete, apoi feliile de pui (presaram si niste piper deasupra), sos de rosii, amestecul de oua cu smantana si terminam cu un ultim strat de vinete
- lasam tava la cuptor pentru aproximativ o ora (mai verificam din cand in cand, depinde mult si de cuptor)
POFTA BUNA!
Niciun comentariu:
Trimiteți un comentariu