duminică, 23 martie 2014

Vinete cu pui la cuptor

O reteta potrivita pentru o zi de duminica. Are insa un dezavantaj: tava care intra la cuptor nu se va spala prea usor... Gustul insa merita efortul.

Ai nevoie de:
  • 1 vanata mare
  • felii subtiri de piept de pui
  • suc de rosii (cam o cana)
  • 2 oua
  • 2 linguri smantana
  • sare, piper

Cum se face:

- taiem vanata rondele, punem sare pe ele si le lasam la scurs pt 15 min


- intre timp taiem pieptul de pui in felii subtiri
- batem cele 2 oua cu smantana


 - incepem asamblarea intr-un vas de yena uns cu putin unt in prealabil: un strat de rondele de vinete, apoi feliile de pui (presaram si niste piper deasupra), sos de rosii, amestecul de oua cu smantana si terminam cu un ultim strat de vinete





 - lasam tava la cuptor pentru aproximativ o ora (mai verificam din cand in cand, depinde mult si de cuptor)


POFTA BUNA!





Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu